Tabere de spiritualitate

By | 01/07/2014

2014_afis_tabara_casoaiaArhiepiscopia Aradului organizează în luna iulie 2014 Tabere social-educative pentru elevi şi studenţi. Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Timotei, Arhiepiscopul Aradului, va avea loc o primă Tabără de spiritualitate pentru tineret, „Hristos în mijlocul nostru”, în staţiunea montană Căsoaia (7-12 iulie 2014), judeţul Arad. În continuare se va organiza Tabăra de spiritualitate pentru elevii din gimnaziu „Biserica este o îmbrățișare”, din stațiunea balneo-climaterică Moneasa (14-21iulie 2014), județul Arad.

Programul general al taberelor şi activitățile ce se vor derula au ca scop promovarea valorilor socio-moral-creștine în rândul tinerilor şi copiilor din Arhiepiscopia Aradului. Obiectivele propuse printr-o diversitate de activități au drept scop formarea caracterului socio-moral al copiilor, construirea încrederii în sine, în semeni și în Dumnezeu, stimularea creativității etc.

Activitățile principale vor consta în discuții și comentarii asupra unor documentare, filme, în organizarea de cateheze, de vizite la obiectivele religioase și culturale din zonele mai sus amintite, de concursuri pe teme biblice, a unor workshopuri de cunoaștere și autocunoaștere sau cu tematică specifică, a unor jocuri în aer liber și a unor concursuri sportive.

(Citit de 91 ori)