Românii din Viena au dăruit cadouri copiilor din Arad

By | 13/12/2015

2015_cadouri_craciun_04Biserica Sfântul Antonie din Viena desfăşoară o bogată  activitate cultural-misionară și social-caritabilă în această perioadă a postului Nașterii Domnlui. Comunitatea românească  din cadrul parohiei s-a implicat, sub coordonarea Părintelui Paroh Ioan Moga, în proiectul „shoebox”, de strângere de cadouri de Crăciun pentru copiii nevoiaşi din Județul Arad. Proiectul „shoebox”, ce devine treptat internațional, este o atitudine voluntarială prin care se dorește să se aducă un zâmbet pe chipurile acelor copii care nu au totdeauna posibilitatea să se bucure de Crăciun, așa cum o fac copiii în genere.

Beneficiarii acestor daruri din inimă au fost copiii din municipiile Arad și Chișinău de Criș. Darurile au fost împărțite în perioada 9-12 decembrie 2015.

În numele familiilor care s-au bucurat de aceste daruri doresc să felicit organizatorii proiectului „shoebox” în Austria (D-na Mădălina Cibu), mulțumind, totodată, Preacucernicului Părinte Ioan Moga pentru că, împreună cu credincioșii parohiei Sf. Antonie cel Mare din Viena, au adus bucurie copiilor de acasă, de sărbătoarea bucuriei, Nașterea Pruncului Iisus.

Iată mai jos câteva imagini din cadrul acțiunii:

This slideshow requires JavaScript.

(Citit de 161 ori)