Hrană caldă pentru Adăpostul de Noapte din Arad

By | 21/02/2016

20160220_11Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, a fost oferită hrană caldă, în 20 februarie 2016, tuturor persoanelor de la Adăpostul de Noapte din Arad. Este a doua acțiune în luna februarie la acest centru social arădean deschis pentru persoanele fără adăpost, atât pe durata nopţii, dar şi pe parcursul zilei, în perioada sezonului rece.

Aceste acțiuni  social-filantropice vin în sprijinul persoanelor vulnerabile, pentru a le asigura o hrană caldă atât de necesară. Adăpostul de Noapte se adresează cu precădere acelor persoane defavorizate, fără adăpost, aflate în stare de risc social ridicat.

Hrana caldă a fost dăruită de către instituții de drept privat de profil alimentar, specializate în depozitarea, pregătirea și transportul hranei gătite. De asemenea, au fost implicate și familii arădene în acest proiect, care au preparat prăjituri acasă, care apoi au fost dăruite persoanelor din Adăpost de proprii lor copii, elevi și eleve în gimnaziile și liceele arădene.

Mulțumim companiei Marbeto SRL, o firmă cu experiență în comerțul internațional cu carne congelată și refrigerată, a cărei arie de vânzare include întreg teritoriul țării și a cărei standarde de control și calitate sunt conforme Uniunii Europene.

Iată mai jos câteva imagini din cadrul acțiunii:

This slideshow requires JavaScript.

(Citit de 197 ori)