Program educativ-religios desfășurat la Grădiniţa PP „Piticot” din Arad

By | 11/04/2016

20160411_06Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, a avut loc în 11.04.2016 un program educativ-religios la Grădiniţa PP „Piticot” din Arad.  Copiii grădiniței, îndrumați de doamnele educatoare, au prezentat un program religios care a cuprins cântece, rugăciuni și poezie creștină. Unității de învățământ preșcolar i-au fost dăruite ca material didactic 130 de exemplare din cartea „Săptămâna Patimilor, Carte de colorat”, lucrare publicată cu sprijinul Consiliului Județean Arad și Centrului Cultural Județean Arad.

Aceste activități întregesc bogata activitate socială, artistic-creativă și cultural-caritabilă a unității preșcolare arădene, care derulează un parteneriat din 2010 și cu Arhiepiscopia Aradului, prin sectorul Cultural al acesteia.  Grădinița PP „Piticot” a organizat și concursul cu titlul „Orașul copilăriei mele”, la care au participat echipe de copii de la diferite grădinițe arădene. Fiecare echipă a avut la îndemână materiale reciclabile pentru a realiza o machetă reprezentând orașul pe care ei și-l doresc: un oraș curat și nepoluat. Machetele realizate de fiecare echipă au fost foarte frumoase, copiii obținând în urma acestui concurs câte o diplomă.

La aceste menifestări de suflet au participat prof. Nibu Gican Monica, prof. Slavin Adela, prof. Bonchiş Amalia, prof. Colar Tania şi de directorul grădiniţei Monica Răşinar.

Iată mai jos câteva imagini din timpul manifestării:

(Citit de 548 ori)