Ziua Copilului în Muncipiul Arad

By | 03/06/2016

c_20160603Ziua Internaţională a Copilului a fost marcată în Arad în acest an de numeroase spectacole artistice și teatru, târguri, concerte de muzică şi expoziţii. Printre evenimentele la care copiii au participat s-au numărat şi concursurile sportive sau cele de desen. Mult entuziasm, cântece, bucurie, baloane și dulciuri, copii fericiți și multe zâmbete –  așa am putea caracteriza în câteva cuvinte Ziua Copilului sărbătorită ieri în municipiul Arad, unde Primăria a organizat evenimente în șase destinații diferite ale orașului, la care au participat în jur de 4000-5000 de copii.

În Parcul Orizont s-au organizat evenimente de excepție dedicate copiilor de Georgiana Elena Țentea de la Bimbo Party (instituție de drept privat, care se află în topul preferințelor părinților pentru organizarea unui moment special pentru copii arădeni), care au adus multă bucurie celor mici, dar și părinților. Tot aici a avut loc și un concert de pricesne al Școlii Gimnaziale din Secusigiu. La aceste manifestări au participat și copiii din parohiile cartierului Micălaca.

Manifestările dedicate Zilei Copilului au arătat faptul că familiile atunci când nu sunt închise în ele însele, copiii ajung să învețe că fiecare persoană este demnă de a fi iubită, și că există o fraternitate fundamentală și universală între toate ființele umane.

Iată mai jos câteva imagini din timpul manifestărilor:

(Citit de 170 ori)