Program educativ-religios la Grădinița P.P. 12 Grădiște-Arad

By | 22/06/2016

c_201606222La Grădinița P.P. 12 din municipiul Arad s-a desfășurat miercuri, 22 iunie 2016, un program educativ-religios. Au fost prezentate copiilor Cărțile de colorat cu Biserici din Județul Arad și cu imagini din orașul și județul Arad. Prin programul prezentat, prin dialog, prin poezii și rugăciuni și cântece specifice, copiii și-au exprimat bucuria și înțelegerea lor a credinței creștine.

Această manifestare educativ-religioasă întregește bogatele activități cultural-creative și educativ-ecologice ale unității de învățământ arădene, la care participă cu entuziasm și bucurie preșcolarii. Strădania copiilor a fost răsplătită prin cărți de colorat, fiecare copil primind în dar din partea Arhiepiscopiei Aradului câte un exemplar din cărțile de colorat, tipărite cu sprijinul Consiliului Județean Arad și a Centrului Cultural Județean Arad.

La evenimentele educativ-religioase au participat directorul unitățiilor prof. Ardelean Eugenia și educatoarele prof. Moș Mirela, educ. Gherman Geta, prof. Pașca Mihaela și prof. Donat Cristina.

Iată mai jos câteva imagini din timpul manifestării:

Mai multe imagini puteți vedea aici.

(Citit de 195 ori)