Familia este icoana iubirii lui Dumnezeu față de noi

By | 04/10/2017

c_20171004_2La Teatrul Clasic „Ioan Slavici” a avut loc marți, 03 octombrie 2017, o conferință publică despre valorile creștine ale familiei, având invitat pe Părintele Vasile Mihoc, o personalitate spirituală cu o bogată activitate internațională. Evenimentul a fost organizat la inițiativa și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

În cadrul conferinței Pr. Prof. Univ. Dr. Vasile Mihoc a subliniat faptul că „suntem creați pentru iubire, ca reflexie a lui Dumnezeu și a iubirii sale. Familia este icoana iubirii lui Dumnezeu față de noi. Familia răspunde la o vocație specifică și trebuie înțeleasă ca o consacrare în iubire, iar vocația firească a familiei este de a-i educa pe copii, pentru ca să crească în responsabilitate față de sine și față de alții. Fiecare dintre noi este chemat să fie „instrument” al iubirii lui Dumnezeu și acest lucru este frumos, frumos, frumos”.

Un lucru demn de menționat este faptul că un număr de 10 tineri din cadrul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională Tabacovici al DGASPC Arad au participat la conferința filocalică, însoțiți de domnul Ban Emilian (Șef CITO Tabacovici) și de domnul Sorin Roșca (Inspector la DGASPC Arad).

Iată mai jos câteva imagini din cadrul conferinței: 

Înregistrarea video de la conferință

(Citit de 127 ori)