Daruri pentru elevii defavorizați de la Școala Gimnazială „Ilarion Felea” din Arad

By | 14/04/2016

20160413_10Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, miercuri, 13 aprilie 2016, s-a desfăşurat o activitate cu caracter social-educativ, în care beneficiarii au fost copii defavorizați ai Școalii Gimnaziale „Ilarion Felea” din Arad. Copiii defavorizați, pe langa dulciuri și fructe, au primit în dar zeci de exemplare din cartea de colorat „Săptămâna Patimilor, lucrare care a văzut lumina tiparului prin contribuția Consiliului Județean Arad și a Centrului Cultural Județean Arad.

Copiii au fost vădit bucuroși de darurile primite, atmosfera din timpul întâlnirii fiiind una călduroasă, toți beneficiarii arătându-se bucuroși, încercând, după puterile și capacitățile fiecăruia, să-și exprime mulțumirea.

Școala Gimnazială „Ilarion Felea” își propune prin activitățile sale să creeze un mediu afectiv pozitiv în care elevii au încredere în profesorii lor și care se adaptează la nevoile lor. Dinamica viziunii școlii inclusive vine în întâmpinarea realitățiilor existente în școală pentru ca elevii proveniți din medii defavorizate, sau cu CES să nu mai fie marginalizați de propriile bariere sau cele puse de alții. Școala desfășoară proiecte pedagogice, cum ar fi proiectul „Mă pregătesc din ciclul primar pentru gimnaziu” și proiectul „Educația-Șansa noastră pentru viitor”.

Iată mai jos câteva imagini din timpul manifestării:

(Citit de 234 ori)