Spectacolul „Dumnezeu iubește” în cadrul Festivalului Logos, Arte și Har de la Arad

By | 29/05/2016

20160529_01În cadrul manifestărilor Logos, Arte și Har, a avut loc sâmbătă, 28 mai 2106, la Teatrul clasic „Ioan Slavici” , spectacolul „Dumnezeu iubește” a trupei ortodoxe de teatru Ardalion, formată din tineri și tinere din colegiile și liceele municipiului Arad.

Tema spectacolului a fost iubirea unui copil care vine în lume, căruia noi îi promitem iubire, adică iubire care se exprimă în primire, în îngrijire, în apropiere, în atenție, în încredere și în speranță, dar marea promisiune este iubirea.

Acesta este modul cel mai corect de a primi o ființă umană care vine pe lume și noi toți îl învățăm, încă înainte de a fi conștienți de asta.

20160529_02Spectacolul „Dumnezeu iubește”a arătat că raportul tandru și tainic al lui Dumnezeu cu sufletul copiilor nu ar trebui să fie încălcat niciodată. Este un raport real, pe care Dumnezeu îl vrea și Dumnezeu îl păstrează. Copilul este gata încă de la naștere pentru a se simți iubit de Dumnezeu, este gata pentru aceasta.

Imediat ce este în măsură să simtă că este iubit pentru el însuși, un copil simte și că există un Dumnezeu care îi iubește pe copii.

 

(Citit de 180 ori)