Alimente pentru familiile defavorizate arădene cu prilejul Rusaliilor

By | 20/06/2016

c_20160620Câteva sute de familii defavorizate din județul Arad au primit duminică și luni, 19 (20) iunie 2016, pachete cu alimente cu prilejul Rusaliilor. Acțiunea social-filantropică a fost pregătită cu câteva zile înaintea Sărbătorilor Cincizecimii și Preasfintei Treimi prin implicarea mai multor instituții de drept privat din județul Arad.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului,  374 de pachete cu alimente au fost dăruite persoanelor vârstnice și familiilor cu o situație financiară precară prin activitățile social-filantropice derulate cu în această perioadă.

Alimentele de care au beneficiat cele câteva sute de persoane defavorizate au adus multă bucurie și nădejde în viața lor.  În această perioadă penticostară conștientizăm iubirea filantropică a lui Dumnezeu pentru a deveni și noi mijloace vii de mântuire pentru frații noștri.  Milostivirea, dar al Preasfintei Treimii, trebuie să pătrundă în lumea noastră cotidiană, trebuie să ajungă ca mesaj eclezial de adevăr, slujire și viață la toți oamenii prin mărturia și dăruirea noastră zilnică. 

Iată mai jos câteva imagini din cadrul acțiunii:

(Citit de 89 ori)