1 iulie 2016 – Zi aniversară pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad

By | 01/07/2016

c_20160701Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad aniversează,  în data de 1 iulie 2016, 20 de ani de activitate instituțională, în care centrele sale sociale au desfășurat o adevărată cultură a primirii și acceptării, aducând speranța și bucuria în inimile a sute de copii beneficiari.

La Teatrul de Stat „Ioan Slavici” s-a desfășurat un program festiv la care au participat Consiliul Județean Arad, Direcția Generală de Asistență Socială și Protectia Copilului Arad, Instituțiile publice, Arhiepiscopia Aradului, ONG-uri, ca și parteneri sociali ai instituțieii. În cadrul evenimentului copiii și adulții protejați ai DGASPC Arad au prezentat un program cultural-artistic.

Instituția socială arădeană este un centru etalon în țară, în care se colaborează împreună pentru o viață demnă a persoanelor rezidente. Centrele sociale de tip familial sunt semne de iubire, ale iubirii concrete care însuflețește activitatea zilnică, în care se unesc profesionalismul, munca răsplătită corect și calificată, cu voluntariatul, o comoară prețioasă.

În contextul în care la nivel internațional se caută soluții pentru a proiecta un nou welfare, Arhiepiscopia Aradului urează instituției sărbătorite ca devenirea și continuitatea de două decenii să fie îmbrăcate de noutate, care s-a manifestat încă de la începuturi.

Iată mai jos câteva imagini din timpul manifestării:

Mai multe imagini puteți vedea aici.

(Citit de 147 ori)