Îmbrăcăminte dăruită Caselor de Tip Familial de la Mocrea, Arad

By | 13/07/2016

c_20160713Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, prin colaborarea doamnei Erika Stark (director general DGASPC – Arad) și prin implicarea doamnei Igaș Rodica (Coordonator compartiment Mocrea), copiilor de la Compartimentul Caselor de Tip Familial Sf. Elisabeta și Johannes de la Mocrea le-au fost dăruite, marți, 12 iulie 2016, obiecte noi de îmbrăcăminte (pantaloni, tricouri, cămăși, veste, pulovere, rochii, eșarfe) și material didactic pentru o lecție biblică despre Iisus Hristos.

Întâlnirea copiilor cu vizitatorii a fost una caldă, veselă, plină de bucurie și comuniune. Primirea făcută vizitatorilor de către copii a fost mai mult decât familială, oferindu-le mulțumiri nenumărate. Majoritatea copiilor nu au așteptat plecarea musafirilor, că au și probat hainele primite, arătându-și astfel unii altora bucuria pentru dobândirea unui lucru «la modă».

Această nouă acțiune social-filantropică adresată beneficiarilor DGASPC Arad a fost un bun prilej de a demonstra celor aflați într-o situație de reală dificultate, că nu sunt uitați și că împreună, Biserica și DGASPC își dau mâna pentru a-i ajuta și a le oferi toate cele necesare, atât cele materiale, cât și cele spirituale. După exemplul „bunului samaritean” ne îngrijim de persoanele care sunt în situații dificile, oferindu-le sprijinul unei solidarități concrete.

Iată mai jos câteva imagini din cadrul acțiunii:

(Citit de 246 ori)