O nouă tabără social-educativă la Moneasa

By | 01/08/2016

2016_afis_tabara_moneasa_1Zeci de copii și tineri din centrele sociale de tip familial Ineu ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad (DGASPC), vor fi prezenţi în perioada 02-08 august 2016, la activităţile desfăşurate în tabăra „Hristos în mijlocul nostru”, care se va desfășura cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

Evenimentul se va desfășura în staţiunea Moneasa și va avea ca scop promovarea valorilor sociale, morale şi creştine în rândul tineriilor proveniţi din centrele de tip familial Ineu ale  DGASPC Arad.

Printre activităţile din tabăra se numără: drumeţiile, vizitarea diferitelor obiective turistice din zonă, participarea la cateheze și la workshopuri cultural-artistice și ecologice. De asemenea, copii vor participa la programul liturgic al Mănăstirii Sf. Apostoli Petru și Pavel din Moneasa.

Tabăra „Hristos în mijlocul nostru” este parte a unui proiect de colaborare dintre Consiliul Judeţean, Centrul Cultural Judeţean Arad şi Arhiepiscopia Aradului. Până în acest moment, sute de copii de pe cuprinsul judeţului Arad au beneficiat de tabere gratuite.

(Citit de 349 ori)