Felicitări de Crăciun

By | 23/12/2018

Învăluiți de bucuria și de nădejdea care iradiază de pe fața Pruncului divin Iisus, ne apropiem de  sfântul Crăciun, purtând în inimă toate trudele și bucuriile lumii și ale Bisericii. Urez din toată inima un Crăciun Sfânt vouă, colaboratorilor, prietenilor, tuturor persoanelor care ați fost implicate în proiectele Bisericii locale.

Apoi doresc să vă mulțumesc pentru dăruirea voastră zilnică în slujba Bisericii și a Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Multe mulțumiri! „Biserica ne îndeamnă pe toți să devenim colindători, martori și vestitori ai venirii lui Hristos-Mesia în lume, pentru a dărui lumii pace și bucurie, mântuire și viață eternă”, (Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, Pastorala de Crăciun 2018). Crăciunul dă certitudinea că adevărata tărie a Bisericii și a activității noastre de fiecare zi, de atâtea ori necunoscută, se află în Duhul Sfânt care o conduce și o ocrotește de-a lungul secolelor, transformând chiar și păcatele în prilejuri de iertare, căderile în ocazii de reînnoire, răul în prilej de purificare și biruință. Crăciunul este mereu nou, pentru că ne invită să ne renaștem în credință, să ne deschidem spre nădejde, să reaprindem dragostea lucrătoare.

Fiți vestitori ai lui Hristos-Mesia pentru a aprinde în fiecare inimă căldura și duioșia Crăciunului. Crăciun binecuvântat și fericit tuturor!

(Citit de 44 ori)